Vis det fulde website

FødevareWatch

Fødevarewatchjan21.jpg 

Om FødevareWatch

Føde- og levnedsmiddelindustrien er en af de største og vigtigste sektorer i dansk erhvervsliv med afgørende indflydelse for fremtidens vækst og arbejdspladser. FødevareWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om føde- og levnedsmiddelindustrien

FødevareWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over FødevareWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, ITWatch, MediaWatch, MedWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at give vores læsere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på FødevareWatch.

Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på FødevareWatch: http://fodevarewatch.dk/service/abonnement/

 

Vi kan kontaktes på følgende adresse:

 

FødevareWatch

St. Regnegade 12

1110 København K

 

Redaktion:

Tlf.: 3330 8388

E-mail: fwatch@fwatch.dk

 

Vil du være en del af redaktionen på FødevareWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.

 

Hvem er vi:

Jørgen Rudbeck, redaktør

(jr@fwatch.dk) Tlf.: 3330 8388


Jørgen Rudbeck, født 1980, er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus i 2010. Jørgen har tidligere arbejdet på metroXpress og været redaktør på en række forbrugermagasiner i forlaget Mediaprovider. Tidligere anmelder/ekspert, Go' Morgen Danmark, TV 2 og redaktør på iPhone Magasinet. Derudover har Jørgen været journalistpraktikant på Landbrugsavisen, og senest har han arbejdet som journalist på ShippingWatch.

 

 

Manon Skov Buch, journalist

(msb@fwatch.dk) Tlf.: 3330 8375
 

Manon Skov Buch, født 1994, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus med tilvalgsfag fra Københavns Universitet. Manon var i praktik på Jyllands-Posten og Finans, hvor hun fortsatte som freelancer og forsideredigerende efter endt praktiktid. Hun har derudover skrevet kortvarigt for søstermediet MediaWatch.

 

Peter Thomsen, journalist

(pt@fwatch.dk) Tlf.: 2679 5200

 

Peter Thomsen, født 1991, er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Han er desuden BA i Engelsk Sprog og Internationale Studier fra Aalborg Universitet i 2015 og har tidligere læst ved Center for Undersøgende Journalistik på Roskilde Universitet. Peter har tidligere været journalist på PolicyWatch og Berlingske, hvor han bl.a. arbejdede på Berlingske Business og i avisens gravegruppe.

 

Torben Salomonsen, journalist

(ts@fwatch.dk) Tlf: 2047 6808

Torben Salomonsen, født 1974, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus i 2002. Torben har tidligere arbejdet på dagbladet Børsen som redigerende, egnsredaktør i Nordjylland og nyhedschef. I en årrække har Torben været selvstændig kommunikationsrådgiver, herunder i selskabet Capital Relations, samt stået bag flere startup-projekter.

 

 

Teknisk support

Tlf: 70 777 443
support@infowatch.dk

 

Bogholderi/økonomiafdeling

Ved henvendelser vedr. fakturakopi, levering af faktura, betalingsfrister mv., kontakt:

debitor.watch@jppol.dk

Har du spørgsmål til selve ydelsen på din faktura, bedes du kontakte FødevareWatch:

fodevarewatch@infowatch.dk

Tlf. 70 777 443

 

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com