Vis det fulde website

FødevareWatch

Arla Foods skærper bestyrelsen

De digitale kompetencer bliver styrket i Arla Foods, der ansætter to eksterne rådgivere til bestyrelsen. Den ene har baggrund i bl.a. Danone og spirituskoncern Remy Cointreau, mens den anden sidder som direktør i Microsoft Danmark.

Franske Forence Rollet bliver en del af Arlas bestyrelse. | Foto: PR Arla.

Der er brug for større kompetencer inden for teknologi og digital marketing i Arla Foods bestyrelse. Derfor har den store andelskoncern hyret to eksterne rådgivere til bestyrelsen.

Ind er kommet Florence Rollet, der er venturepartner med selskabet Luxurytechfund i Paris, men også har en baggrund som tidligere bestyrelsesmedlem i den franske spirituskoncern Remy Cointreau. Derudover har hun arbejdet med marketing i Danone, Pepsi og Reckitt Benckiser. Ifølge hendes Linkedin-profil har hun også arbejdet for Carlsberg i syv år.

Derudover har man hyret Nana Bule, der er nyudnævnt adm. direktør for Microsoft i Danmark.

"Hos Arla oplever vi en hastig acceleration i både udviklingen af vores brandede forretning og anvendelsen af nye digitale teknologier i hele vores værdikæde. Florence og Nana bringer en meget værdsat global ekspertise på disse områder," siger bestyrelsesformand i Arla Foods, Jan Toft Nørgaard, i en pressemeddelelse.

Fagbladet 3F: Arla-ansatte fik for lidt i løn

Oatly lancerer klimadeklaration og vil have fødevareindustrien til at følge trop

Arla-direktør: Nyt kølesystem åbner verden for vores specialprodukter

Mere fra FødevareWatch