Vis det fulde website

FødevareWatch

Mascha Vang køber halvdelen af juicefirma

Blogger Mascha Vang bliver medejer af et nystartet juiceselskab i Kolding.

Da Mascha Vang flyttede til Kolding, opdagede hun en lokal juicebiks, hvor hun nu køber halvdelen af virksomheden. | Foto: Olivia Loftlund

Blogger Mascha Vang bliver medejer af Restart Juice fra Kolding, der sælger juice. Hun køber halvdelen af virksomheden, oplyser hun selv på sin blog. Den anden halvdel ejer Pia Thau, som stiftede selskabet i slutningen af 2016, ifølge CVR-registret.

"Det er af ren passion, jeg er gået ind i denne her virksomhed, men det bliver også spændende at være en del af det lokale erhvervsliv i Kolding, som har taget så godt imod mig," skriver Mascha Vang på bloggen.

Mascha Vang opdagede Restart Juice, efter hun flyttede til Kolding i november 2018. Selskabet sælger juicekurer – også på abonnement med levering til døren.

"Da jeg flyttede til Kolding og blev 40 år, var det var lidt en ny start, og pludselig var det som om, det hele faldt på plads. RESTART JUICE. Der var bare noget, der kaldte på mig, og det har det gjort, siden første gang jeg smagte juicerne, mødte Pia og så, at der i logoet var nøjagtig samme lille hjerte, som der er i min selvbrunerserie," skriver hun fortsat.

Sortimentet består af en række forskellige juice, og en juicepakke til tre dage koster 999 kr., som består af 12 flasker juice, tre mandel-kokosvand-drikke, tre fermenterede shots samt en citron. En juice på 500 ml. koster 60 kr., ifølge selskabets hjemmeside.

Stifter Pia Thau arbejder desuden også som kostvejleder, underviser, foredragsholder, blogger, forfatter, madskribent og opskriftsudvikler, fremgår det af blogindlægget.

Naturli har over 225.000 følgere: "Vi er dybt afhængige af deres indspark" Iværksætter vil sælge boblende kombucha som alternativ til champagne Nyt underskud til Joe & The Juice i Norge 

Mere fra FødevareWatch