Vis det fulde website

FødevareWatch

Makkerpar bag nyt kødalternativ lander investering fra Cofoco

To iværksættere, der står bag et kødalternativ af lupinbønner og ærter, får en pose penge fra Cofoco, som har gjort det muligt for dem at starte egen produktion i Danmark.

Emil Døi van Dijk Thorborg (tv) og Christian Munch (th) har skabt et kødalternativ, der består af tre naturlige ingredienser, som kan dyrkes økologisk og klimavenligt i Danmark, fortæller den ene stifter. | Foto: PR/Foodture

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv FødevareWatch i 14 dage.

Få et prøveabonnement her.

Ønsker du et prøveabonnement med flere adgange til dig og din arbejdsplads?

Læs mere om mulighederne og find kontaktoplysninger på vores salgsafdeling her.

Mere fra FødevareWatch

Job

Se flere jobs