Vis det fulde website

FødevareWatch

Beyond Meat lander på tallerkenen i Jensens Bøfhus

Jensens Bøfhus har sat gaflen i den ombejlede amerikanske producent af plantebaserede bøffer, som fra denne uge leverer alternativer til de traditionelle kødfulde retter.

Foto: Beyond Meat PR-foto

Jensens Bøfhus ikke længere nødvendigvis lukket land for vegetarer. Ifølge en meddelelse har kædens 22 danske og otte svenske restauranter i denne uge lanceret Beyond Meats kødfrie burgere.

"Hvis man ønsker et plantebaseret alternativ, skal man stadig have det bedste af det bedste hos Jensens Bøfhus, og derfor har vi valgt Beyond Meat, der tilbyder den mest velsmagende bøf, der blandt andet indeholder ærter og er blandet med en række ingredienser som kokosolie og rapsolie," udtaler Anders Nikolaisen, adm. direktør i Jensens Bøfhus.

Plantebøfferne bliver fra start produceret i USA, men fra 2020 bliver de leveret fra Zandbergen World's Finest Meat, hvor Beyond Meat netop har offentliggjort planer om at opføre ny produktion.

Plantefars-gigant ruller ind i Europa

Barclays: Markedet for kødalternativer kan være 938 milliarder værd om 10 år

Plus på bundlinjen i særdeles udfordret bøfhus-koncern

Mere fra FødevareWatch